Birdal

My feedback

  1. 21 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    Birdal shared this idea  · 
  2. 8 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    Birdal commented  · 

    Hi all,
    Microsoft customer responsible controverts this bug.
    I can reproduce the isntallation issue with "Enable SSL" many times.
    How about with your experiences with this option? Does this installation set all necessary parameters correctly (registry, IIS, etc.)?
    I am sure not.
    Best Regards
    Birdal

    Birdal shared this idea  · 
  3. 1 vote
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    Birdal commented  · 

    Can I change titel of idea here?
    Best Regards
    Birdal

    Birdal shared this idea  · 
  4. 48 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    Birdal commented  · 

    Hi,

    the other important thing is the access of operators on SCOM Operations Console.
    Please check, if the user account has enough access permission under "ADMINISTRATION > Security > User Roles".

    Best Regards
    Birdal

    Birdal commented  · 

    Hi,
    the one of the main problem for 500 error is the mismatch of ApplicatonPooly in IIS. For example, if you install UR4, this installation set ApplicationPools again not correctly. We hvae to change them again manually. Then it worked again.
    Best Regards
    Birdal

    Birdal shared this idea  · 

Feedback and Knowledge Base